Apollo gebruiker

Met deze functie kan je mensen toestemmingen geven om iets wel of niet te gebruiken.

  1. Open het schuifje door naar rechts te schuiven
  2. Selecteer de systemen waar jou gebruiker bij mag.
  3. Selecteer de rol van medewerker. Klanten hebben by default geen toegang tot het systeem op het projectmanagement na.